Vakmanschap, gedreven door passie

Commit

JDriven staat voor vakmanschap. Daarom werken er bij ons uitsluitend bevlogen vakspecialisten die niets liever doen dan hun vaardigheden en passies delen met elkaar en met anderen. Door hun toewijding en betrokkenheid voegen ze voor elke klant en aan elk project aantoonbaar waarde toe.

Develop

Wij excelleren dankzij onze duidelijke focus en visie. Als nichespeler met een bovengemiddeld kennisniveau hebben wij altijd oog voor innovaties en nieuwe technologieën. We werken in scrum teams aan uitdagende projecten voor de top 250 organisaties in Nederland, (semi) overheden en startups, vaak op locatie bij onze klanten. Wij ontwikkelen, adviseren, geven leiding en trainingen op basis van onze kennis van Java, omliggende technologieën, architectuur, agile en devops.

Share

Groei is alleen mogelijk wanneer kennis wordt gedeeld en daarom staat bij ons het delen van expertise centraal. Dat doen collega’s onderling, maar ook met anderen via onze blog, whitepapers, kennissessies en conferenties. Werken met JDriven betekent toegang krijgen tot een heel netwerk aan kennis en ervaringen, waardoor wijzelf en onze klanten continu blijven leren en groeien.

jdriven-over

Wij werken voor deze toffe klanten.

De RechtspraakANWBINGAlphabetBelastingdienstEssentGemeente RotterdamPhilips

Value

Bij JDriven werken alleen de beste developers en architecten waardoor wij aantoonbaar waarde kunnen toevoegen voor onze klanten. Onze experts zijn zeer gedreven, kundig, leergierig, altijd op zoek naar uitdaging en bovendien werken ze graag samen in teams. Op die manier maken de specialisten van JDriven het verschil in elk project.

AV_JDriven_11_grijsw
AV_JDriven_02_grijsw

Drive

Hadden we al gezegd dat we gedreven zijn? Binnen ons vakgebied zijn wij graag een sparringpartner voor onze klanten om de huidige manier van werken te verfijnen, actuele trends te duiden en de transitie naar een IT-gedreven organisatie te versnellen.

Omdat wij zowel kennis hebben van de techniek als de business context lukt het ons om snel, op tijd en binnen budget resultaat te boeken. Wij leveren altijd goed ontwikkelde en geteste systemen met aandacht voor onderhoudbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en documentatie.

Commit to know. Develop to grow. Share to show.

'Dingen maken is mijn passie, JDriven helpt mij om dit te blijven doen'.

Mensen

Michel Breevoort

Word de beste en deel je kennis.

'Elkaar helpen ontwikkelen, terwijl we onze klanten helpen het verschil te maken.'

Mensen

Robin van den Berg

'Fijn als je vertrouwen voelt van collega’s om je heen.'

Mensen

Tom Wetjens

Gebruik je werk als excuus om te leren.

'Ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling hebben ze mij echt geholpen.'

Mensen

Patrick Ooteman