Organisatie

Over JDriven

JDriven bestaat uit een team van ervaren Java specialisten.

We helpen onze klanten met top expertise op het gebied van innovatieve open source oplossingen. Zo is JDriven dé specialist in Nederland als het gaat om JEE, Spring en gerelateerde open source producten.

Op basis hiervan bieden wij de beste oplossingen op het gebied van e-commerce, content management, portal, integratie en maatwerk.

Het verschil

Bij JDriven werken alleen de beste Java developers en architecten. Top-specialisten die nou eenmaal graag met top-collega’s werken en er naar streven om echte en aantoonbare waarde toe te voegen voor onze klanten.
JDriven collega’s maken het verschil in projecten. Ze zijn zeer gedreven, kundig, willen voortdurend uitgedaagd worden en werken graag in teams.

Bij ons is er geen ruimte voor middelmaat maar alleen voor puur vakmanschap.

Onze focus

Specialiseren betekent keuzes maken, wij kiezen daarbij voor JEE vaak i.c.m. Spring als fundament. Dit fundament vullen we vervolgens aan met expertise van omliggende technologien als Groovy, Grails, Wicket, JavaScript, AngularJS en Scala.

Drive

JDriven is een echte sparring partner voor haar klanten op het gebied van enterprise en innovatie. Onze architecten, consultants en developers zijn gedreven, enthousiast en communicatief vaardig. We snappen zowel de techniek als de business context en op basis van deze ingrediënten lukt het ons om snel, op tijd en binnen budget resultaat te boeken. We zijn niet bang om onze kennis te delen en leveren goed ontwikkelde en geteste systemen met aandacht voor onderhoudbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en documentatie.

De essentie

Werken met en voor JDriven is niet alleen leuk maar levert ook echt resultaat op.