Organisatie

Over ons

Bij JDriven geloven we in vakmanschap; bevlogen mensen die echt ergens goed in zijn en hun passie willen delen. In ons geval staat vakmanschap centraal. Vakmanschap is onze passie, en daar gaan we 100% voor.

Omdat we onze expertise graag delen, streeft JDriven ernaar een ‘kennishub’ op het gebied van enterprise development te vormen.  We delen onze ervaring en kennis met klanten en specialisten via onze blog, whitepapers, kennissessies en conferenties.

JDriven ontleent haar bestaansrecht onder andere aan haar innovatieve karakter. We zien onszelf als niche speler met een bovengemiddeld kennisniveau. Mainstream technologie en oplossingen bieden de grote consultancy bedrijven ook. Wij excelleren door onze visie en focus.

We werken voor de top 250 organisaties in Nederland en (semi) overheden in scrum teams aan uitdagende projecten, vaak op locatie bij onze klanten. We geven adviezen, trainingen op basis van onze kennis van Java, omliggende technologieën, architectuur en agile en devops.

Het verschil

Bij JDriven werken alleen de beste Java developers en architecten. Top-specialisten die nou eenmaal graag met top-collega’s werken en er naar streven om echte en aantoonbare waarde toe te voegen voor onze klanten.

JDriven collega’s maken het verschil in projecten. Ze zijn zeer gedreven, kundig, willen voortdurend uitgedaagd worden en werken graag in teams.

Drive

JDriven is een echte sparring partner voor haar klanten op het gebied van enterprise en innovatie. Onze architecten, consultants en developers zijn gedreven, enthousiast en communicatief vaardig. We snappen zowel de techniek als de business context en op basis van deze ingrediënten lukt het ons om snel, op tijd en binnen budget resultaat te boeken. We zijn niet bang om onze kennis te delen en leveren goed ontwikkelde en geteste systemen met aandacht voor onderhoudbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en documentatie.