Diensten

Webapplicaties met impact

JDriven werkt aan webapplicaties waar miljoenen mensen dagelijks reizen mee boeken, producten bestellen of hun energieverbruik mee kunnen bijhouden.

Onze kracht zit in het meedenken en begrijpen van business issues en (bedrijfs) processen gecombi-neerd met diepgaande technische kennis en ervaring.

We werken op basis van Agile & Scrum dus snel resultaat zonder concessies aan schaalbaarheid en onderhoud-baarheid door gebruik van onze referentie architectuur.

We hebben de kennis en tools om uw backend systemen te ontsluiten voor webapplicaties die impact hebben op uw klanten, partners, leveranciers of medewerkers. Slimmer samenwerken, betere klant interactie of innovatieve applicaties? Wij werken graag een voorstel voor u uit.

De kracht van Cloud

De kracht van cloud? De website van JDriven is gebouwd op een laptop met behulp van micro-cloud en daarna direct doorgezet naar Cloud Foundry van VMware. Géén discussie over hosting, hardware, sizing etc.

Simpel en doeltreffend. Zonder gedoe kunnen we opschalen van de huidige 100 bezoekers per dag naar 100.000 bezoekers per dag.

Ok, het gaat hier om een eenvoudige website maar dat kunnen net zo goed uw complexe webapplicaties zijn die gebruik maken van integratie van een of meer back-end /legacy systemen.

Informatie uit bijvoorbeeld SAP of Navision combineren we met een webapplicatie in de cloud. Wat zijn de mogelijkheden van cloud technologie voor u?

Mobile for Business

Als voor u mobile computing meer is dan een App, dus echt een serieuze business opportunity dan komen we graag in gesprek. Wij realiseren mobile oplossingen op basis van een hybride app architectuur. Deze hybride benadering wordt zowel door Gartner als Forrester aangewezen als dé architectuur van de toekomst. Hybrid Apps Approach, is gebaseerd op een HTML/CSS User Interface (UI) met links naar 'native functionality' via een API.

We hebben een complete architectuur met eigen ontwikkelde componenten in combinatie met producten van Adobe die de ontwikkelings- en operationele kosten sterk verminderen, de “time to market” enorm versnellen en uw App beschikbaar maken op alle mobile platformen (iOS, Android, RIM, Nokia, Windows).

Het is ook mogelijk om uw mobiele oplossing te combineren met cloud technologie. Op die manier vermindert u de investering en exploitatiekosten aanzienlijk.

Bedrijfsprofiel

Wij helpen u om snel hoge kwaliteit business applicaties te bouwen, kosten te reduceren en complexiteit gedurende de hele applicatie lifecycle onder controle te krijgen. Wij helpen u om een hogere productiviteit en kwaliteit te realiseren met uw ontwikkelaars en datacenter. Waarbij we onze kennis graag overdragen aan uw eigen mensen. Dit doen we door hoogwaardige diensten te leveren op het gebied van architectuur, software ontwikkeling, consultancy, engineering, training en mentoring. De vorm waarin wij u graag helpen varieert van projecten, detachering tot beheer.

Busines thema’s

Thema’s die centraal staan in projecten van JDriven zijn:

  • cloud enabling
  • enterprise content management
  • portals
  • e-commerce
  • authenticatie en autorisatie
  • mobiele applicaties
  • social media integratie
  • applicatie life cycle management
  • specifieke maatwerk applicaties

Kennispartner

JDriven is uw kennispartner omdat wij uitsluitend met ervaren Java en open source specialisten werken. Mensen met uitstekende kennis van Spring en het SpringSource portfolio zoals Apache Tomcat, Apache HTTP Server, Hyperic, Groovy and Grails. Een focus op SpringSource maar vanzelfsprekend ook met kennis van de andere actuele Java trends en ontwikkelingen.

Agile

De wereld verandert snel. Nieuwe producten en diensten moeten sneller op de markt worden gebracht om succesvol te kunnen zijn. Daarom werken we bij voorkeur op een agile manier. Ook complexe multi team multi site projecten kunnen op deze manier sneller en efficiënter worden gerealiseerd.
Samen met de klant bepalen we de beste aanpak en de consequenties voor de organisatie. Daarbij doorbreken we graag traditionele structuren, processen en resource allocaties met als doel het realiseren van het gewenste resultaat.

Service Offerings

Om u snel op weg te kunnen helpen met het realiseren van uw businessdoelen, heeft JDriven een portfolio van Service Offerings ontwikkeld. die wij op maat kunnen aanbieden. Deze diensten leveren wij om u kennis te kunnen laten maken met onze persoonlijke aanpak.

Wij weten zeker dat we u snel van grote waarde kunnen zijn en iets kunnnen leveren dat daadwerkelijk werkt binnen uw organisatie.

Neem een kijkje naar de service offerings hieronder voor een overzicht van ons actuele aanbod en neem contact met ons op.

Tel: 030 – 630 39 27 | Email: info@jdriven.com