Diensten

Onze diensten

Wij helpen u om snel hoge kwaliteit business applicaties te bouwen, kosten te reduceren en complexiteit gedurende de hele applicatie lifecycle onder controle te krijgen. Wij helpen u om een hogere productiviteit en kwaliteit te realiseren met uw ontwikkelaars en datacenter.

Waarbij we onze kennis graag overdragen aan uw eigen mensen. Dit doen we door hoogwaardige diensten te leveren op het gebied van architectuur, software ontwikkeling, consultancy, engineering, training en mentoring. De vorm waarin wij u graag helpen varieert van projecten, consultancy tot beheer.

Business thema’s

Thema’s die centraal staan in projecten van JDriven zijn o.a.:

  • Portals
  • E-commerce
  • Mobiele applicaties
  • Data analyse en visualizaties
  • Social media integratie
  • Cloud

Techische thema’s

  • Optimaliseren van kwaliteit en vakmanschap op basis van Agile, Scrum, DevOps, Continuous Delivery
  • Ontwerpen en ontwikkelen van moderne integratie oplossingen op basis van RESTFul API’s
  • Verhogen van de productiviteit door het toepassen b.v. Groovy & Grails
  • Ontwerpen en ontwikkelen van grootschalige Single Page Apps o.a. op basis van AngularJS

 

Projecten met impact

JDriven ontwerpt en realiseert  applicaties waar miljoenen mensen dagelijks reizen mee boeken, producten bestellen, bankieren of hun energieverbruik mee kunnen bijhouden.

Onze kracht zit in het meedenken en begrijpen van business issues en (bedrijfs) processen gecombineerd met diepgaande technische kennis en ervaring.

We werken op basis van Agile & Scrum dus snel resultaat zonder concessies aan schaalbaarheid en onderhoudbaarheid door gebruik van onze referentie architectuur.

We hebben de kennis en tools om uw backend systemen te ontsluiten voor applicaties die impact hebben op uw klanten, partners, leveranciers of medewerkers. Slimmer samenwerken, betere klant interactie of innovatieve applicaties? Wij werken graag een voorstel voor u uit.

Consultancy

Klanten hebben behoefte aan adviezen die direct waarde toevoegen aan hun organisatie. Niet blijven hangen in open deuren of algemeenheden maar concrete adviezen of trainingen die zich hebben bewezen in de praktijk bij grote klanten. 

Adviezen kunnen kortdurend zijn gericht op Scrum, Agile, architectuur of nieuwe technologieën zoals te gebruiken frameworks maar ook audits, second opinion of het opstellen van een referentie architectuur.

Daarnaast geven we adviezen over DevOps, Continious Develivery en geautomatiseerd testen.

Enterprise mobile 

Als voor u mobile meer is dan een App, dus echt een serieuze business opportunity dan komen we graag in gesprek.

Wij realiseren mobile oplossingen op basis van een hybride app architectuur. Deze hybride benadering wordt zowel door Gartner als Forrester aangewezen als dé architectuur van de toekomst. Hybrid Apps Approach, is gebaseerd op een HTML/CSS User Interface (UI) met links naar 'native functionality' via een API.

We hebben een complete architectuur met eigen ontwikkelde componenten in combinatie met producten van Adobe die de ontwikkelings- en operationele kosten sterk verminderen, de “time to market” enorm versnellen en uw App beschikbaar maken op alle mobile platformen (iOS, Android, RIM, Nokia, Windows).

Het is ook mogelijk om uw mobiele oplossing te combineren met cloud technologie. Op die manier vermindert u de investering en exploitatiekosten aanzienlijk.